Lyžařské zájezdy a ubytování pro lyžaře. Objednávat můžete on-line. Poté co si vyberete vhodné ubytování a kategorii pokoje, dostanete se do objednávkového procesu, který vás provede krok za krokem až k závazné objednávce. Objednávku můžete provést i po telefonu. Pro telefonickou objednávku budete potřebovat jména, příjmění a data narození všech cestujících. Pokud není uvedeno jinak, je u všech zájezdů zahrnut skipas, který je platný jeden den po příjezdu do dne před odjezdem. Zpravidla lze skipas v objednávkovém procesu prodloužit o den odjezdu. Kdo chce lyžovat i v den příjezdu, může si v místě pobytu koupit půldenní či celodenní skipas na pokladně vleku. Další informace naleznete zde nebo v menu níže.

Lyžařské zájezdy a ubytování

Sponzorované odkazy:
Facebook - přidejte informace nebo vlastní komentář k této stránce:
Aby komentář viděli i Vaši přátelé, zaškrtněte políčko 'Zveřejnit taky na Facebooku'.
Facebookové stránky ALPY.NET:
Přidejte se ke skupině fanoušků těchto webových stránek na Facebooku a sledujte tam nejaktuálnější informace, diskutujte, ptejte se a sdílejte informace s ostatními milovníky Alp nebo se svými přáteli.
Nepřehlédněte:
Image
Výstup na Spitzmauer po Stodertaler Steig (video)
Spitzmauer je zajímavý vrchol v pohoří Totes Gebirge, který má tvar pyramidy a na který cestu vyrazně zkrátila zajištěná cesta Stodertaler Steig obtížnosti B. Cenou za nádherné výhledy je poměrně značné převýšení od parkoviště.

Image
Jezero Laudachsee (video)
Jen kousek východně od jezera Traunsee je uprostřed hor jezero Laudachsee, které je v létě na horské jezero poměrně teplé. V zimě si na něm můžete ale bez problémů zabruslit.

Image
Výlet okolo 6 jezer na Tauplitzalm (video)
Pohodová túra kolem šestice horských jezer a jezírek v oblasti Tauplitzalm na jižním cípu Totes gebirge v rakouských Alpách je vhodná i pro rodiny s dětmi a projedete ji v kratší verzi i s kočárkem. Smaragdová jezera obklopují skalnaté vrcholy i krásná horská panoramata.

Image
Harakiri - nejstrmější sjezdovka v Rakousku
Kde je nejprudší sjezdovka v Rakousku? Nejstrmější sjezdovkou v Rakousku je sjezdovka Harakiri Penken v lyžařském areálu Mayrhofen v Tyrolském Zillertalu.

Image
Jezero Almsee (video)
Na severním okraji pohoří Totes Gebirge je krásné jezero Almsee, které je snadno dostupné autem a kolem kterého vede hezká procházková trasa. Zároveň je zdejší parkovište i vhodným nástupním místem pro náročnější tůry.

Image
Jezero Traunsee (video)
Nejhlubší rakouské jezero Traunsee je v Horním Rakousku. V létě se jeho až 20 stupňů teplá voda hodí ke koupání. V okolí je mnoho turistických zajímavostí a na jezeře funguje lodní doprava.

Image
Jezero Offensee (video)
Trochu zastrčené jezero Offensee najdete na západním konci pohoří Totes Gebirge v nadmořské výšce 649 m. Jezero je snadno dostupné i autem, je vhodné ke koupání i k procházkám.

Pokud jste na této straně nenašli potřebnou informaci, zkuste ji vyhledat:
Google
Stránka byla vygenerována 19.3.2024 07:42