Lyžařské zájezdy a ubytování pro lyžaře. Objednávat můžete on-line. Poté co si vyberete vhodné ubytování a kategorii pokoje, dostanete se do objednávkového procesu, který vás provede krok za krokem až k závazné objednávce. Objednávku můžete provést i po telefonu. Pro telefonickou objednávku budete potřebovat jména, příjmění a data narození všech cestujících. Pokud není uvedeno jinak, je u všech zájezdů zahrnut skipas, který je platný jeden den po příjezdu do dne před odjezdem. Zpravidla lze skipas v objednávkovém procesu prodloužit o den odjezdu. Kdo chce lyžovat i v den příjezdu, může si v místě pobytu koupit půldenní či celodenní skipas na pokladně vleku. Další informace naleznete zde nebo v menu níže.

Lyžařské zájezdy a ubytování

Sponzorované odkazy:
Facebook - přidejte informace nebo vlastní komentář k této stránce:
Aby komentář viděli i Vaši přátelé, zaškrtněte políčko 'Zveřejnit taky na Facebooku'.
Facebookové stránky ALPY.NET:
Přidejte se ke skupině fanoušků těchto webových stránek na Facebooku a sledujte tam nejaktuálnější informace, diskutujte, ptejte se a sdílejte informace s ostatními milovníky Alp nebo se svými přáteli.
Nepřehlédněte:
Image
Jezero Almsee (video)
Na severním okraji pohoří Totes Gebirge je krásné jezero Almsee, které je snadno dostupné autem a kolem kterého vede hezká procházková trasa. Zároveň je zdejší parkovište i vhodným nástupním místem pro náročnější tůry.

Image
Katrin Klettersteig Bad Ischl (video)
Na videu je Katrin Klettersteig - poměrně snadná a příjemná ferrata, jsou zde ale také místa dost exponovaná. Tato zajištěná cesta je poblíž městečka Bad Ischl.

Image
Cesta z Mayrhofenu přes Edelhütte na Ahornspitze
Typ na jednodenní výlet v oblasti Mayrhofenu (Zillertal). Větší část cesty, minimálně okruh k chatě Edelhütte, se dá naplánovat jako nenáročný rodinný výlet s dětmi. Další část cesty až do sedla, které je jihozápadně od 2973m vysokého vrcholu Ahornspitze, zvládnou děti také.

Image
Lyžařské oblasti v rakouských Alpách, přehled skiareálů, informace pro lyžaře
V popisu rakouských lyžařských středisek naleznete sněhové zpravodajství, aktuální počet vleků a lanovek v provozu, mapku lyžařského areálu, stručný popis ski areálu, kontakty na lyžařské školy, předpověď počasí, videa z oblasti, ceny skipasů, informace o ubytování v okolí a další informace.

Image
Cumberland Wildpark Grünau (video)
Cumberland Wildpark Grünau je Zoopark o rozloze 60 hektarů s tradičními venkovskými restauracemi uprostřed hor a lesů. Všechny cesty jsou schůdné i s kočárkem či na invalidním vozíku.

Image
Výlet Schladming: vodopády Riesachwasserfall a jezero Riesachsee (video)
Riesach Falls jsou vodopády ve Schladminger Tauern, asi 10 km jihovýchodně od Schladmingu. Dva nejpůsobivější vodopády jsou známé jako Kleiner a Großer Riesachfall, druhý z nich má spád kolem 70 metrů.

Image
Výstup na Spitzmauer po Stodertaler Steig (video)
Spitzmauer je zajímavý vrchol v pohoří Totes Gebirge, který má tvar pyramidy a na který cestu vyrazně zkrátila zajištěná cesta Stodertaler Steig obtížnosti B. Cenou za nádherné výhledy je poměrně značné převýšení od parkoviště.

Pokud jste na této straně nenašli potřebnou informaci, zkuste ji vyhledat:
Google
Stránka byla vygenerována 19.3.2024 11:34