Lyžařské zájezdy a ubytování pro lyžaře. Objednávat můžete on-line. Poté co si vyberete vhodné ubytování a kategorii pokoje, dostanete se do objednávkového procesu, který vás provede krok za krokem až k závazné objednávce. Objednávku můžete provést i po telefonu. Pro telefonickou objednávku budete potřebovat jména, příjmění a data narození všech cestujících. Pokud není uvedeno jinak, je u všech zájezdů zahrnut skipas, který je platný jeden den po příjezdu do dne před odjezdem. Zpravidla lze skipas v objednávkovém procesu prodloužit o den odjezdu. Kdo chce lyžovat i v den příjezdu, může si v místě pobytu koupit půldenní či celodenní skipas na pokladně vleku. Další informace naleznete zde nebo v menu níže.

Lyžařské zájezdy a ubytování

Sponzorované odkazy:
Facebook - přidejte informace nebo vlastní komentář k této stránce:
Aby komentář viděli i Vaši přátelé, zaškrtněte políčko 'Zveřejnit taky na Facebooku'.
Facebookové stránky ALPY.NET:
Přidejte se ke skupině fanoušků těchto webových stránek na Facebooku a sledujte tam nejaktuálnější informace, diskutujte, ptejte se a sdílejte informace s ostatními milovníky Alp nebo se svými přáteli.
Nepřehlédněte:
Image
Lyžařské oblasti v rakouských Alpách, přehled skiareálů, informace pro lyžaře
V popisu rakouských lyžařských středisek naleznete sněhové zpravodajství, aktuální počet vleků a lanovek v provozu, mapku lyžařského areálu, stručný popis ski areálu, kontakty na lyžařské školy, předpověď počasí, videa z oblasti, ceny skipasů, informace o ubytování v okolí a další informace.

Image
Karstein (Kitzbüheler Alpen) panorama
Panorama z vrcholu Karstein, který je v rakouském Tyrolsku v horské skupině Kitzbüheler Alpen. Vrchol Karsteinu je v nadmořské výšce 1922 m. Na této stránce najdete panorama z vrcholu s popisem okolních hor.

Image
Záhadná hora Kailas (Letem světem)
Kailas je asi nejzáhadnější horou na světě. Je opředena množstvím mýtů a legend. Zatím na ni nevystoupil žádný horolezec. Kailas měří 6714 metrů (podle čínských měření), místní lidé ale tvrdí, že hora má výšku jen 6666 metrů a na vrcholu je údajně...

Image
Traunstein po cestě Naturfreundesteig a Mairalmsteig (video)
Na východní straně jezera Traunsee vede hezká panoramatická cesta na vrchol Traunstein a k chatám Gmundner Hütte a Traunsteinhaus. Trasa má převýšení 1300 m.

Image
Voda: Velká záhada (Letem světem)
Dva dokumenty, které představují úchvatné objevy, se kterými přišli vědci z celého světa, například z Ruska, Kazachstánu, Švýcarska, Izraele, Spojených států, Velké Británie, Rakouska, Japonska, Argentiny, Číny a Tibetu.

Image
Jezero Traunsee (video)
Nejhlubší rakouské jezero Traunsee je v Horním Rakousku. V létě se jeho až 20 stupňů teplá voda hodí ke koupání. V okolí je mnoho turistických zajímavostí a na jezeře funguje lodní doprava.

Image
Jízda na motorce přes Pyhrnpass (video)
Na videu je jízda na motorce přes sedlo Pyhrnpass ve směru od Liezen přes Pyhrnpass na sever k Spital am Pyhrn po jedné z důležitých rakouských silnic B138.

Pokud jste na této straně nenašli potřebnou informaci, zkuste ji vyhledat:
Google
Stránka byla vygenerována 19.3.2024 05:05