Lyžařské zájezdy a ubytování pro lyžaře. Objednávat můžete on-line. Poté co si vyberete vhodné ubytování a kategorii pokoje, dostanete se do objednávkového procesu, který vás provede krok za krokem až k závazné objednávce. Objednávku můžete provést i po telefonu. Pro telefonickou objednávku budete potřebovat jména, příjmění a data narození všech cestujících. Pokud není uvedeno jinak, je u všech zájezdů zahrnut skipas, který je platný jeden den po příjezdu do dne před odjezdem. Zpravidla lze skipas v objednávkovém procesu prodloužit o den odjezdu. Kdo chce lyžovat i v den příjezdu, může si v místě pobytu koupit půldenní či celodenní skipas na pokladně vleku. Další informace naleznete zde nebo v menu níže.

Lyžařské zájezdy a ubytování

Sponzorované odkazy:
Facebook - přidejte informace nebo vlastní komentář k této stránce:
Aby komentář viděli i Vaši přátelé, zaškrtněte políčko 'Zveřejnit taky na Facebooku'.
Facebookové stránky ALPY.NET:
Přidejte se ke skupině fanoušků těchto webových stránek na Facebooku a sledujte tam nejaktuálnější informace, diskutujte, ptejte se a sdílejte informace s ostatními milovníky Alp nebo se svými přáteli.
Nepřehlédněte:
Image
Bad Ischl - prohlídka města (video)
Bad Ischl je známé rakouské lázeňské město. Město má dlouhou historii a je charakteristické jako letní sídlo císařského dvora. Leží v jižní části Horního Rakouska u řeky Traun v centru oblasti Solné komory.

Image
Výstup na Spitzmauer po Stodertaler Steig (video)
Spitzmauer je zajímavý vrchol v pohoří Totes Gebirge, který má tvar pyramidy a na který cestu vyrazně zkrátila zajištěná cesta Stodertaler Steig obtížnosti B. Cenou za nádherné výhledy je poměrně značné převýšení od parkoviště.

Image
Vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse
Alpská vysokohorská silnice Großglockner Hochalpenstraße vede jednou z nejkrásnějších částí národního parku Vysoké Taury (Hohe Tauern) – od střediska Fusch a osady Ferleiten na severní straně do městečka Heiligenblut na straně jižní.

Image
Jezero Laudachsee (video)
Jen kousek východně od jezera Traunsee je uprostřed hor jezero Laudachsee, které je v létě na horské jezero poměrně teplé. V zimě si na něm můžete ale bez problémů zabruslit.

Image
Jezero Offensee (video)
Trochu zastrčené jezero Offensee najdete na západním konci pohoří Totes Gebirge v nadmořské výšce 649 m. Jezero je snadno dostupné i autem, je vhodné ke koupání i k procházkám.

Image
Jízda na motorce přes Pyhrnpass (video)
Na videu je jízda na motorce přes sedlo Pyhrnpass ve směru od Liezen přes Pyhrnpass na sever k Spital am Pyhrn po jedné z důležitých rakouských silnic B138.

Image
Traunstein po cestě Naturfreundesteig a Mairalmsteig (video)
Na východní straně jezera Traunsee vede hezká panoramatická cesta na vrchol Traunstein a k chatám Gmundner Hütte a Traunsteinhaus. Trasa má převýšení 1300 m.

Pokud jste na této straně nenašli potřebnou informaci, zkuste ji vyhledat:
Google
Stránka byla vygenerována 19.3.2024 06:51