Lyžařské zájezdy a ubytování pro lyžaře. Objednávat můžete on-line. Poté co si vyberete vhodné ubytování a kategorii pokoje, dostanete se do objednávkového procesu, který vás provede krok za krokem až k závazné objednávce. Objednávku můžete provést i po telefonu. Pro telefonickou objednávku budete potřebovat jména, příjmění a data narození všech cestujících. Pokud není uvedeno jinak, je u všech zájezdů zahrnut skipas, který je platný jeden den po příjezdu do dne před odjezdem. Zpravidla lze skipas v objednávkovém procesu prodloužit o den odjezdu. Kdo chce lyžovat i v den příjezdu, může si v místě pobytu koupit půldenní či celodenní skipas na pokladně vleku. Další informace naleznete zde nebo v menu níže.

Lyžařské zájezdy a ubytování

Sponzorované odkazy:
Facebook - přidejte informace nebo vlastní komentář k této stránce:
Aby komentář viděli i Vaši přátelé, zaškrtněte políčko 'Zveřejnit taky na Facebooku'.
Facebookové stránky ALPY.NET:
Přidejte se ke skupině fanoušků těchto webových stránek na Facebooku a sledujte tam nejaktuálnější informace, diskutujte, ptejte se a sdílejte informace s ostatními milovníky Alp nebo se svými přáteli.
Nepřehlédněte:
Image
Lyžařské oblasti v rakouských Alpách, přehled skiareálů, informace pro lyžaře
V popisu rakouských lyžařských středisek naleznete sněhové zpravodajství, aktuální počet vleků a lanovek v provozu, mapku lyžařského areálu, stručný popis ski areálu, kontakty na lyžařské školy, předpověď počasí, videa z oblasti, ceny skipasů, informace o ubytování v okolí a další informace.

Image
Bad Mitterndorf (video)
Bad Mitterndorf vás nezklame v žádném případě. Do Bad Mitterndorfu se vyplatí vyrazit na prodloužený víkend, ale klidně i na dva týdny. Nudit se tu určitě nebudete.

Image
Výlet Schladming: vodopády Riesachwasserfall a jezero Riesachsee (video)
Riesach Falls jsou vodopády ve Schladminger Tauern, asi 10 km jihovýchodně od Schladmingu. Dva nejpůsobivější vodopády jsou známé jako Kleiner a Großer Riesachfall, druhý z nich má spád kolem 70 metrů.

Image
Cumberland Wildpark Grünau (video)
Cumberland Wildpark Grünau je Zoopark o rozloze 60 hektarů s tradičními venkovskými restauracemi uprostřed hor a lesů. Všechny cesty jsou schůdné i s kočárkem či na invalidním vozíku.

Image
Bad Ischl - prohlídka města (video)
Bad Ischl je známé rakouské lázeňské město. Město má dlouhou historii a je charakteristické jako letní sídlo císařského dvora. Leží v jižní části Horního Rakouska u řeky Traun v centru oblasti Solné komory.

Image
Harakiri - nejstrmější sjezdovka v Rakousku
Kde je nejprudší sjezdovka v Rakousku? Nejstrmější sjezdovkou v Rakousku je sjezdovka Harakiri Penken v lyžařském areálu Mayrhofen v Tyrolském Zillertalu.

Image
Karstein (Kitzbüheler Alpen) panorama
Panorama z vrcholu Karstein, který je v rakouském Tyrolsku v horské skupině Kitzbüheler Alpen. Vrchol Karsteinu je v nadmořské výšce 1922 m. Na této stránce najdete panorama z vrcholu s popisem okolních hor.

Pokud jste na této straně nenašli potřebnou informaci, zkuste ji vyhledat:
Google
Stránka byla vygenerována 19.3.2024 04:40