Lyžařské zájezdy a ubytování pro lyžaře. Objednávat můžete on-line. Poté co si vyberete vhodné ubytování a kategorii pokoje, dostanete se do objednávkového procesu, který vás provede krok za krokem až k závazné objednávce. Objednávku můžete provést i po telefonu. Pro telefonickou objednávku budete potřebovat jména, příjmění a data narození všech cestujících. Pokud není uvedeno jinak, je u všech zájezdů zahrnut skipas, který je platný jeden den po příjezdu do dne před odjezdem. Zpravidla lze skipas v objednávkovém procesu prodloužit o den odjezdu. Kdo chce lyžovat i v den příjezdu, může si v místě pobytu koupit půldenní či celodenní skipas na pokladně vleku. Další informace naleznete zde nebo v menu níže.

Lyžařské zájezdy a ubytování

Sponzorované odkazy:
Facebook - přidejte informace nebo vlastní komentář k této stránce:
Aby komentář viděli i Vaši přátelé, zaškrtněte políčko 'Zveřejnit taky na Facebooku'.
Facebookové stránky ALPY.NET:
Přidejte se ke skupině fanoušků těchto webových stránek na Facebooku a sledujte tam nejaktuálnější informace, diskutujte, ptejte se a sdílejte informace s ostatními milovníky Alp nebo se svými přáteli.
Nepřehlédněte:
Image
Zajištěná cesta Priel Klettersteig (video)
Dlouhá zajištěná cesta Priel Kletterteig (obtížnost D) měří 2.130 metrů a až k vrcholovému kříži na nejvyšším vrcholu Totes Gebirge Grosser Priel ve výšce 2.515 m n.m. překonává převýšení 900 metrů.

Image
Bad Mitterndorf (video)
Bad Mitterndorf vás nezklame v žádném případě. Do Bad Mitterndorfu se vyplatí vyrazit na prodloužený víkend, ale klidně i na dva týdny. Nudit se tu určitě nebudete.

Image
Výstup na Spitzmauer po Stodertaler Steig (video)
Spitzmauer je zajímavý vrchol v pohoří Totes Gebirge, který má tvar pyramidy a na který cestu vyrazně zkrátila zajištěná cesta Stodertaler Steig obtížnosti B. Cenou za nádherné výhledy je poměrně značné převýšení od parkoviště.

Image
Lyžařské středisko Sölden
Skiareál Sölden je na konci údolí Ötztal v rakouském Tyrolsku. V horní části lyžařského areálu jsou dva ledovce - strmější Rettenbach a mírný Tiefenbach. S nedostatkem sněhu zde v celé dlouhé zimní sezóně nebývá žádný problém, v každém případě spodní část lyžařského areálu může být i uměle zasněžována.

Image
Sölden ski resort review
Sölden je jednou z nejoblíbenějších lyžařských destinací v Alpách, kterou si oblíbili zejména nizozemští a němečtí lyžaři.

Image
Jezero Almsee (video)
Na severním okraji pohoří Totes Gebirge je krásné jezero Almsee, které je snadno dostupné autem a kolem kterého vede hezká procházková trasa. Zároveň je zdejší parkovište i vhodným nástupním místem pro náročnější tůry.

Image
Voda: Velká záhada (Letem světem)
Dva dokumenty, které představují úchvatné objevy, se kterými přišli vědci z celého světa, například z Ruska, Kazachstánu, Švýcarska, Izraele, Spojených států, Velké Británie, Rakouska, Japonska, Argentiny, Číny a Tibetu.

Pokud jste na této straně nenašli potřebnou informaci, zkuste ji vyhledat:
Google
Stránka byla vygenerována 19.3.2024 06:47